Info

LNC-Lunchen 6/12 – Om innovativa mål för Brunnshög och om att fånga entreprenörer

Välkommen till LNCs lunch torsdag den 6 december kl 12.00 på Ideon Agora, lokal Agora Square, Ideon Science Park, Ole Römers väg 16/Scheelevägen 15.


Illustration: Atkins

Vi får lyssna till Eva Dalman – projektchef inom Lunds Kommun – tala under rubriken: ”Med företagens hjälp nås de innovativa målen för Brunnshög” projektet som bygger på en djärv vision i en tid av krympande resurser. Tanken är att de krävande målen ska sporra till nytänkande, något som borde vara möjligt i kunskapsstaden Lund. Närheten till forskningsanläggningarna och Lunds Universitet gör att stadsdelen kan bli ett lämpligt demonstrationsobjekt för innovationer inom allt från humaniora till teknik. Nu behövs bred samverkan mellan företag, akademi, kommun och medborgare för att se till att forskningsanläggningarna hamnar i ett riktigt intressant sammanhang – en ny stadsdel med riktig spets.

Eva Dalman är arkitekt MSA utbildad vid Lunds tekniska högskola (examen 1989). Hon är projektchef för stadsutvecklingsprojektet Lund NE/Brunnshög och anställd på kommunkontoret i Lunds kommun.


Vi får också höra Vd Gustaf Hamilton ge sin syn på LNC och nya entreprenörer som vill förverkliga sin dröm. Varje företag i nätverket skapar förutsättningar för att fler rådgivningar genom LNC kan genomföras. Därför behöver LNC fler företag som vill delta och engagera sig i detta nätverk och därigenom bidra till att entreprenörerna får den uppmärksamhet de förtjänar. Om detta och mycket annat talar han under rubriken ”Hur fångar vi entreprenörer på LNC?”.

Välkomna!

 

 

, ,