Info

LNC-lunchen 4/2- Caroline Sundewall, ”I ägarnas tjänst”

agora1

Välkommen till Årets första LNC-Lunch hålls torsdagen 4 februari, kl. 12.00-13.30
på Ideon Alfa Agora, Scheelevägen 15

 

”I ägarnas tjänst”

Dagens lunchtalare: Caroline Sundewall

Caroline Sundewall berättar om styrelsearbete i olika bolag och hur arbetet har utvecklats under de 15 år som hon varit aktiv som ”styrelseproffs”. Hon delar med sig av sin syn på arbetet och förutsättningarna för att nå framgång och skapa nöjda ägare. Vad är annorlunda idag jämfört med 15 år sedan? Är det någon skillnad mellan olika ägare, tex statliga bolag och privata?

Med sedvanlig energi och skärpa kommer Caroline att ge oss en unik inblick i olika facetter av styrelsearbetet.

Styrelseproffs med mod att säga ifrån

Caroline Sundewall sadlade om från journalist till styrelseproffs för 15 år sedan. Hon har sedan dess arbetat i många bolagsstyrelser och har idag fem Caroline Sundewallstyrelseuppdrag. Som journalist var hon aktiv på många viktiga affärspublikationer, bl a som Näringslivschef på Sydsvenskan.

Caroline är idag styrelseordförande i Cloetta. Hon arbetar också som styrelseledamot i Cramo, Hemfosa, Elanders och Mertzig Asset Management. Dessutom är hon styrelseordförande i Stiftelsen Streber Cup, som bidrar till utveckling av tennistalanger. Tidigare har hon bl a varit styrelseledamot i Telia Sonera, Electrolux, Swedbank och skånska Pågens.


Speaker´s Corner – Aktuellt

10-minuterstalaren

Stina Åkesson, VD på AF Borgen


Köp och betala all Årets LNC luncher nu!

Ni som är stödföretag till Lunds NyföretagarCentrum har nu möjlighet att köpa ett VIP-kort, som gäller som betalning till LNC-luncherna 2016.

Priset för VIP-kortet är SEK 1125;-

Beställningen av kortet kan du göra hos; edith.nykjar@lnc.Ideon.se


Betala och anmäl dig här. Snabbt och smidigt.

paysonOBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Första gången registrerar du dig, direkt därefter kan du göra enkelt göra din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mailadress och loginkod.

Till betallänken →