Info

Var med och dela ut ett innovationspris – Idrottsgalan Lund 2016

Idrottsgalarev-222x300Intressegruppen Lunds Innovativa Företag och Entreprenörer (LIFE) stödjer nytänkande inom idrott och hälsa.

I samarbete med Lunds NyföretagarCentrum delar vi på Idrottsgalan i Lund den 11 mars 2016, ut ett stipendium till årets innovativa person/förening inom idrott och hälsa. Fram till den 5 mars kan du dels bli sponsor till priset, dels nominera en kandidat.

Vad är LIFE?
spinndisc-FKLIFE bildades 2015, i samband med idrottsgalan i Lund, av en grupp företagare och som har innovation som gemensam drivkraft. Resultatet blev ett stipendium om 5 000 kronor, som delades ut till Spinndisc Frisbeeklubb i Lund för deras initiativ att, helt ideellt, bygga två nya frisbeebanor i Lund och på så sätt göra sporten tillgänglig för alla på ett enkelt sätt.

Stipendiet:
Du kan bidra till LIFEs stipendium. Minsta bidrag är 1 000:-.

Alla som bidrar till stipendiet kommer att få sitt namn publicerade på Lunds NyföretagarCentrums hemsida.

Sätt in ditt bidrag på bankgiro: 5064-1661 (Idrottsekonomiskt Centrum), ange namn, epost-adress och telefonnummer.

Har du frågor? Kontakta Björn-Anders Larsson, 076-248 30 56, Idrottsekonomiskt Centrum.

Nominera:
Skicka ett mail till gunilla.savring@Lnc.Ideon.se med namn och kontaktuppgifter på den person eller organisation som du vill nominera, samt en kort motivering som på ett bra sätt tar fram innovation och nytänkande hos din kandidat. Kom ihåg att ange ditt eget namn och telefonnummer!

Bli en del av LIFE och stöd nytänkande inom idrott och hälsa i Lunds kommun!

Med vänliga hälsningar
Idrottsekonomiskt Centrum
Björn A Larsson