Info

LNC-Lunchen 5/2 – Om hur man ökar innovationsförmågan och om bättre vårdupplevelser

agora1

Välkommen till årets andra LNC-lunch, torsdagen 5  januari kl 12.00–13.30
OBS! Lokal FORUM på tredje våningen, Scheelevägen 15.

Dagens lunchtalare

Pontus Rystedt, Civilingenjör talar under rubriken ”Innovation i etablerade organisationer”.
Innovation är inte något som bara är bra att ha eller som vi gör när vi har pengar över. Omvärlden förändras i rasande takt och vi måste hänga med. Innovation är en fråga om liv och död. Trots det, är innovation i etablerade organisationer dåligt förstådd. Varför är det så svårt? Och vad kan vi göra för att öka innovationsförmågan i vårt eget företag?

PontusPontus Rystedt har över 20 års erfarenhet från produktledning och affärsutveckling inom snabbrörliga, högteknologiska företag. Han är civilingenjör i tillämpad fysik från Linköpings Tekniska Högskola och har en MBA från IESE Business School i Barcelona, Spanien. Baserat på forskning inom en rad olika områden och egna erfarenheter, har Pontus utvecklat ett koncept för innovation och förändring.
LNC har stöttat Pontus sedan han startade sitt företag 2013.

 


Dagens 10-minuterstalare

Ingela-och-AnnikaIngela Mauritzon och Annika Carlsson, tjänstevetare, berättar under rubriken ”Att skapa värde i ett vårdmöte” om hur man gör vårdupplevelser bättre. De har studerat Service Management tillsammans på Lunds Universitet och grundade tillsammans Lift-företaget Dicende.

Med stöd av forskningsnära metoder analyserar de patientprocesser för att lyfta fram områden där teknologi kan tillämpas, informationsflöden förbättras eller processer förändras.
Ingela och Annika berättar om sin resa, sina projekt och hur vården kan bli bättre för patienter, anhöriga och vårdens egna medarbetare. Läs gärna mer på www.dicende.com

sc

Speakers corner? Nej inte riktigt.

Stödföretagarnätverket till LNC är tveklöst det mest aktiva och namnkunniga i Lunds Kommun. För att göra luncherna ännu mera intressanta för våra stödföretagare så tänkte LNC be er stödföretagare att nämna någon eller några nyheter utifrån ert eget perspektiv. Det kan tex vara en nyhet som ni vill kommentera innan media får tag på den eller efter det att media fått tag på den. Det kan också vara en information kring företagets affärer typ sammanslagningar, affärskontrakt, nya order men även nya ansikten på nyckelbefattningar.


Betala och anmäl dig här. Snabbt och smidigt.

payson

Hjälp oss att komma igång med vår betallänk! Första gången tar det lite extra tid då du registrerar dig. Direkt därefter kan du fullfölja din betalning med Visa/Mastercard. Nästa gång behöver du bara mejladress och login-kod.

Till betallänken »


Anmälan

Vi behöver din anmälan senast tisdagen 3/2 på edith.nykjar@Lnc.ideon.se
eller tel 046-286 88 00.

OBS! Betalning av lunchkostnaden SEK 125:- kan endast göras med bankkort. Se mer info ovan.
Nästa lunch äger rum den 5/3.

Välkommen!

,