Info

9/3, Företagarboost, Death by Powerpoint – Företagarna Lund

Foretagarboost 2

Death by Powerpoint – presentationsteknik

Företagarna Lund bjuder på företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, en nyttig frukost, tips och information till företagare, ett aktuellt föredrag och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost!

Tid: 9 mars kl. 07.30 – 09.00

Plats: Företagarna Lund, Bredgatan 5, Lund (in på gården, till vänster)

Denna morgon gästas vi av Alexander Grabner-Jarlung från företaget Presentationsteknik. Alexander är föreläsare och utbildare inom presentationsteknik. Han har dedikerat sitt liv till och drivs av passionen för vad de flesta människor fruktar mest i livet – han hjälper människor att bli säkrare, mer övertygande och bättre presentatörer. Han hjälper människor att stå framför andra människor och får dessa att minnas exakt vad de vill att de ska komma ihåg.

Föreläsningens rubrik är Death by PowerPoint som kanske är vår tids mest relevanta seminarium? Mycket möjligt. Enligt svenska studier används PowerPoint i 92% av alla presentationer, 81% av dessa klassificerades av de anställda som usla. Men vad är egentligen dåligt? Rätt använt är PowerPoint nämligen ett av våra absolut bästa hjälpmedel.

Death By PowerPoint är seminariet som tar revansch på det fantastiska hjälpmedlet PowerPoint. Under en fartfylld halvtimme tar Alexander Grabner-Jarlung oss på en underhållande och fascinerande kunskapsresa genom de kognitiva grundvallarna som ska styra en PowerPoint. Roliga, kreativa och inspirerande presentationer exemplifieras och varvas med tips och råd. När seminariet är slut garanteras ett utfall där deltagarna aldrig igen kommer att se PowerPoint på samma sätt som förut.

Ta gärna med gäster även ännu icke medlemmar är välkomna! Frukosten sponsras av arrangörerna, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer. Begränsat antal platser.
Läs mer och anmäl dig på www.foretagarna.se/lund senast den 6/3.

Varmt välkomna!

Gilla Företagarna Lund på facebook för mer information om vårens program:

13/4 Offentlig upphandling – inte så svåråtkomligt som du tror!
11/5 Alla pratar om digitala medier – man vad funkar egentligen?
8/6 IT säkerhet för småföretagare – vad ska jag tänka på?